Om ossNyheterÖkade Covid-19 begränsningar

Om de ökade begränsningarna från svenska regeringen att undvika att utsätta sig för möjligheten att få Covid-19, vi på YP Master/Renthome har bestämt oss för att helt sluta med fysiska visningar av våra lägenheter och hus.

 

Majoriteten av våra objekt på hemsidan är möjliga att se genom 3D-visningar, om man går in på ett objekts sida så finns det en ruta med en bild där man kan klicka sig igenom alla rummen och på det sättet ”gå en visning” direkt på din dator/telefon/surfplatta.

Om du är intresserad av ett objekt som saknar den här funktionen och du vill veta mer om den, så kan du kontakta oss för en bättre beskrivning eller om möjligt få fler bilder från den.

 

När pandemin väl börjar lugna ner sig så kommer vi kunna återigen göra fysiska visningar av våra lägenheter, däremot är fortfarande det bästa ni som potentiell boende kan göra är att se på de digitala 3D-visningarna först, då det är ett enkelt sätt att se planlösningen och kan se om objektet är bra för ert behov, om det inte skulle göra det så har det genast sparat både er och oss en onödig resa.