Om ossNyheterInformation med anledning av coronaviruset (covid-19)

I och med hur situationen ser ut idag på grund av COVID-19 så går YP Master nu över allt mer till att i första hand erbjuda visningar genom våra 360° visningar av våra lägenheter, detta ger en bra överblick i hur lägenheten ser ut med möblemang och hur yt-planeringen är, vilket ger er som kund en bra bild av lägenheten utan att behöva vara fysiskt på plats.

360°-visningar hos oss är ett mål vi har nu arbetat på i över ett års tid då vi har själva velat mer begränsa de fysiska visningarna då varje visning ger en viss miljöpåverkan. Givetvis om ni har sett en 3D-visning av lägenheten och ni tycker den ser bra ut, men vill vara fysiskt på plats av annan anledning kan detta ordnas, men vi kommer framöver alltid referera till visningarna vi har på vår hemsida.

 

För att skydda både våra medarbetare och våra kunder från eventuell smitta, så har vi även övergått till säkrare arbetsmetoder inom företaget.

Vid felanmälningar ser vi gärna att boenden inte är på plats om det inte nödvändigt, mindre allvarliga felanmälningar kan också komma att skjutas upp eller avvaktas med till efter pandemin har gått ner.

 

Våra kontorstider har även minskat temporärt till måndag, onsdag, torsdag 8.30-12.30, ni kan fortfarande nå oss utöver dessa tider genom e-post eller telefon, men svar kan komma att dröja längre än vanligt.

 

 Ni kan nå oss som vanligt på vårt telefonnummer 08 68 44 88 60 eller epost info@renthome.se

 

Vi hoppas på er förståelse och att ni tar hand om er själva i dessa tider.

 

Med vänliga hälsningar

YP Master AB