Jobba hos oss

YP Master söker en målfokuserad, handlingskraftig och utvecklingsorienterad person till en affärsinriktad roll som ekonomiansvarig i en växande mindre koncern. 

Om företaget

YP Master, som ingår i en mindre familjeägd koncern vilken har verksamheter i Sverige och i Estland, startade sin verksamhet i Sverige för snart 20 år sedan. Vi växer (både organiskt och genom förvärv) och är nu i behov av ytterligare en medarbetare.

YP Master erbjuder företag och deras anställda möblerade bostäder över stora delar av Sverige, allt mellan Timrå i norr till Malmö i söder. Våra kunder är företag från Sverige och andra länder inom främst Europa.

YP Master startades 1986 i Finland och kom till Sverige för snart 20 år sedan.

Vi erbjuder hemtrevliga bostäder av olika storlekar att hyra så nära arbetsplatserna som möjligt. YP Master tillhandahåller komplett inredda hem/lägenheter enligt våra kunders önskemål. Vår kunniga personal möblerar och inreder bostäderna.

Möbeluthyrning. Komplett möblering med alla behövliga husgeråd är tjänster som YP Master också tillhandahåller.


Vi erbjuder också olika tillvalstjänster såsom t.ex. städning, internet, parkering m.m.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiansvarig kommer du ansvara för verksamhetens och i viss mån koncernens ekonomiska göromål. De estländska bolagen har helt egen självgående ekonomifunktion.

Huvudsakliga ansvarsområden

  • Ekonomisk uppföljning och analys
  • Kontinuerligt förbättringsarbete
  • Löpande redovisning inkl. moms. och sos.
  • Leverantör och kundreskontra
  • Löner (i dagsläget 7 anställda i Sverige inklusive dig själv)
  • Bokslut och årsredovisning

 

Vi använder i dag följande program för bokföring och uppföljning:

  • My Business från Price Waterhouse (Fort Knox)
  • Hogia
  • Excel
  • Vårt egenutvecklade Databasprogram för hantering av bokningar och uppföljning på ”lägenhet/objekts -nivå”.

 

Du kommer att rapportera till företagets ägare vilka arbetar i företaget som VD respektive COO och då vi är ett mindre företag så kommer du att arbeta nära företagets övriga anställda.

Kompetenskrav

– Högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet

– Några års erfarenhet inom revision eller redovisningsverksamhet samt något års erfarenhet som Business controller eller ekonomiansvarig

– Erfarenhet från ekonomiska analyser samt upphandling

– Goda kunskaper i Excel är ett krav

– Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

– Körkort B är en fördel men inte ett krav

Personliga egenskaper

För att bli framgångsrik i rollen som ekonomiansvarig på YP Master behöver du vara affärs- och verksamhetsorienterad. Vid sidan om en din ekonomiska kompetens behöver du också vara öppen för ständiga förändringar. Vidare har du en god förmåga till att planera och strukturera ditt arbete, ständigt och ihärdigt sträva mot uppsatta mål, vara samarbetsorienterad, nyfiken och utvecklingsorienterad. Det är viktigt att du är självständig och trygg i din roll som ekonomiansvarig då den interna ekonomifunktionen börjar och slutar med dig.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Arlanda Stad, Stockholm

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila hans@ypmaster.se eller dennis@ypmaster.se


Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Ansökan skickas till monica@ypmaster.se


Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomiansvarig, ekonomichef, CFO, business controller, controller, ekonomi, ekonom, redovisning, revision, rekrytering, tillsvidare, Malmö, Lund, Helsingborg